nlnl

Wellness

Wellness is de aanraking van de gehele mens, zowel het lichaam als de ziel. Het verlangen naar wellness is een groeiende behoefte van een grote groep mensen. Wellness is een breed begrip. Het gaat om het vinden van ontspanning, maar ook om informatie over gezondheidsactiviteiten, een holistische kijk op voeding en het bereiken van mentale en spirituele balans.
In de visie van Heart4Earth bevordert wellness het gevoel van positiviteit, vitaliteit en kracht. Wellness betekent zorgen voor jezelf. Het betekent zelfverantwoordelijkheid voor lichaam én geest. Via wellness zijn mensen in staat om vreugde te ervaren. En vreugde brengt je in beweging.

Geluk van binnenuit
Vreugde (joy!) is niet afhankelijk van uiterlijke omstandigheden. Het is van jouzelf. Het is iets anders dan plezier of geluk. Het is een toestand van vrede, van stilte. Het ervaren van vreugde is een voorwaarde om innerlijk te kunnen groeien, en om een duurzame verbinding met elkaar en met onze aarde aan te kunnen gaan.

Noodzaak van ontspanning
Onze maatschappij wordt steeds hectischer en het tempo ligt steeds hoger. Sinds de komst van internet en mobiele telefonie is bijna iedereen continue bereikbaar en informatie is overal toegankelijk. Steeds meer mensen verliezen zichzelf onder deze druk, met een ongezonde leefstijl als gevolg. Wellness biedt een wijze om uit de hectische tredmolen te stappen.

Positiviteit
Heart4Earth onderstreept het belang van onthaasten, ontspannen en vooral van het leven te genieten op een goede manier. Het gaat om het zoeken naar balans om patronen te doorbreken en het leven positief tegemoet te kunnen treden. Positieve mensen kunnen een verandering brengen in de maatschappij die daar op dit moment om vraagt. Positieve mensen zijn mensen die juist van het leven kunnen genieten en daar ook de tijd voor nemen.

Aanmelden nieuwsbrief

Nederlands     English

Aanmelden als professional

klik hier

× Heart4Earth maakt gebruik van cookies. Om meer over onze algemene voorwaarden te lezen klik hier.