nlnl

Cliënt info

Heart4Earth wil jou stimuleren om van het leven te genieten, regelmatig te ontspannen, gezond te eten en goed voor jouw lichaam te zorgen. Dit alles in een gezonde en vitale omgeving. Als je goed in je vel zit, sta je immers positiever in het leven, ben je vitaler en levenslustiger en kan je jouw unieke bijdrage vol overgave leveren.

Spirituele en fysieke wellness
Heart4Earth werkt aan een overzicht van professionele wellness aanbieders die zich herkennen in het gedachtegoed van Heart4Earth. Zij zijn er vooral op gericht om jou het gevoel van wellness op een diep niveau te laten ervaren. Dit kan je helpen om te groeien, om bewustzijn te ervaren en jouw levenskwaliteit te verhogen.

Wellness ervaring
Wellness werkt ook preventief. In een wellness retreat of activiteit kun je weer helemaal opladen, detoxen en tot jezelf komen. Vanuit het contact met jezelf kun je ook weer contact maken met de ander en je omgeving. Je kunt ook denken aan een vakantie, maar dat is vaak een duurdere aangelegenheid. Met een wellness activiteit kun je eenzelfde gevoel van ontspanning ervaren in een korte tijd.
Heart4Earth richt zich met Wellness op twee gebieden:

- Spirituele wellness
: Yoga, Tai-Chi, meditatie
- Fysieke wellness
: Sauna, massage, beauty, gezonde voeding

Meer Info?
Wil je meer informatie of heb je een vraag of opmerking voor Heart4Earth? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden nieuwsbrief

Nederlands     English

Aanmelden als professional

klik hier

× Heart4Earth maakt gebruik van cookies. Om meer over onze algemene voorwaarden te lezen klik hier.