DNA onderzoekhttp://www.heart4earth.nl/event/105-dna-onderzoek.htmlPersoonlijk voedingsplan - Uniek in Nederland: Een persoonlijk lifestyle plan gebaseerd op jouw DNA en de laatste wetenschappelijke inzichten.
<]]>
Meditatief concert en lezing - Jan Vayne en Johan Noorloos - zaterdag 27 augustus 2016 - €39http://www.heart4earth.nl/event/104-meditatief-concert-en-lezing-jan-vayne-en-johan.htmlDe Nieuwe Yogaschool Amsterdam - Midden in hartje Amsterdam, vlakbij een goede parkeergarage en een station, had ik een afspraak bij De Nieuwe Yogaschool.
Als je er bin]]>
James Redfieldhttp://www.heart4earth.nl/event/40-james-redfield.htmlLezing en Workshop - In Co-creatie met Purity Events - James Redfield groeide op in Alabama en was van jongs af aan geïnteresseerd in spirituele ontwikkeling. Hij is auteur van o.a. De Celes]]>Ulf Kettenburghttp://www.heart4earth.nl/event/31-ulf-kettenburg.htmlLezing - Ulf Kettenburg is tandarts in Duitsland en zal in 2012 actief een bijdrage leveren in Nederland op het gebied van gezondheid en welzijn.
David Icke http://www.heart4earth.nl/event/12-david-icke.htmlLezing - In co-creatie met Purity Events - David Icke, de man die ooit belachelijk werd gemaakt omdat hij zei dat een netwerk van elite families de wereld dicteren, gaf in december 20]]>David Wolfehttp://www.heart4earth.nl/event/10-david-wolfe.htmlLezing - David Wolfe wordt beschouwd als ‘s werelds top-autoriteit op het gebied van natuurlijke gezondheid, schoonheid, voeding, kruiden, raw ]]>Michael Beckwithhttp://www.heart4earth.nl/event/9-michael-beckwith.htmlInteractieve ontmoeting - In co-creatie met Heart Media - Michael Beckwith, beroemd auteur en spiritueel leraar, gaf in oktober 2011 een lezing in Nederland, 'The Answer Is You'.

Micha]]>
Heart4Earth dag 2011http://www.heart4earth.nl/event/7-heart4earth-dag-2011.htmlBijeenkomst en receptie - Zondag 25 september 2011 organiseerde Heart4Earth een gratis open middag in de vorm van een bijeenkomst en receptie. Deze middag was speciaa]]>David de Kockhttp://www.heart4earth.nl/event/5-david-de-kock.htmlKennismakingsavond - David de Kock, succesvol business en levenscoach, gaf in oktober 2011 een kennismakingsavond. Reis mee met het inspirende verhaal van deze j]]>