Zaterdag 19 april - Prageet Harris - Stargate Workshop voor Therapeuten Level 1 - €149http://www.heart4earth.nl/event/89-zaterdag-19-april-prageet-harris-stargate-work.htmlDe Stargate veroorzaakt grote veranderingen in je leven! - Deze workshop brengt jou als behandelaar naar een ander niveau van je werk. In deze workshop zal je:
Ontdekken hoe]]>
Vrijdag 18 april - Prageet Harris - Stargate Workshop Open je eigen Channel Level 1 - €49http://www.heart4earth.nl/event/88-vrijdag-18-april-prageet-harris-stargate-works.htmlDe Stargate veroorzaakt grote veranderingen in je leven! - Ervaar jezelf als channel. Verbaas jezelf hoe makkelijk het is contact te maken met jouw eigen gidsen.  

Pr]]>
Woensdag 9 april - Prageet Harris - Stargate Healingavond - €29 (bij 2 tickets, 3e ticket gratis)http://www.heart4earth.nl/event/87-woensdag-9-april-prageet-harris-stargate-heali.htmlDe Stargate veroorzaakt grote veranderingen in je leven! - Dit is een unieke kans om kennis te maken met de Stargate. De Stargate is een inter-dimensionale doorgang. Het is een geome]]>Zaterdag 12 april - Prageet Harris - Stargate Healing Workshop - €139http://www.heart4earth.nl/event/85-zaterdag-12-april-prageet-harris-stargate-heal.htmlErvaar de Stargate! - Prageet: ”I started out life as a teacher in London where I discovered Osho, which turned my life around. Being in Os]]>10 t/m 17 april - Julieanne - Stargate Privé Sessies - €150http://www.heart4earth.nl/event/84-10-t-m-17-april-julieanne-stargate-prive-sess.htmlErvaar de Stargate! - Julieanne geeft net als Prageet ook privé sessies met de Stargate en Alcazar.
Julieanne draagt ​​een energie van het]]>
10 t/m 17 april - Prageet Harris - Stargate Privé Sessies - €150http://www.heart4earth.nl/event/83-10-t-m-17-april-prageet-harris-stargate-prive.htmlErvaar de Stargate! - Prageet geeft prive sessies met de Stargate om je de gelegenheid te bieden meer duidelijkheid te krijgen over jouw persoonl]]>Product - Daglichtlampenhttp://www.heart4earth.nl/event/82-product-daglichtlampen.htmlKwalitatief hoogwaardig kunstlicht voor leef- en werkomgeving - Daglicht
Natuurlijk daglicht is voor het leven op aarde onmisbaar. Het beïnvloedt de ontwikkeling en het welzijn ]]>
Product - Aqua Bluehttp://www.heart4earth.nl/event/81-product-aqua-blue.htmlBronwaterkwaliteit voor leef- en werkomgeving - Zonder water geen leven
Water is het oplosmiddel voor alle voedingsmiddelen, vitaminen en mineralen. Het is bedoeld om]]>
Product - Luchtfiltershttp://www.heart4earth.nl/event/80-product-luchtfilters.htmlSchone lucht in leef- en werkomgeving - Een luchtreiniger is een apparaat dat deeltjes uit de binnenlucht filtertzoals stof, pollen, schimmel en bacteriën. Ze worden gebruikt ]]>Michael Bradfordhttp://www.heart4earth.nl/event/45-michael-bradford.htmlLezingen, workshops en consulten - In co-creatie met Purity Events - Michael Bradford is een intuïtief healer, geboren in Amerika en woont nu sinds 14 jaar in het Verenigd Koninkrijk.

Zijn aanp]]>
James Redfieldhttp://www.heart4earth.nl/event/40-james-redfield.htmlLezing en Workshop - In Co-creatie met Purity Events - James Redfield groeide op in Alabama en was van jongs af aan geïnteresseerd in spirituele ontwikkeling. Hij is auteur van o.a. De Celestijn]]>Ulf Kettenburghttp://www.heart4earth.nl/event/31-ulf-kettenburg.htmlLezing - Ulf Kettenburg is tandarts in Duitsland en zal in 2012 actief een bijdrage leveren in Nederland op het gebied van gezondheid en welzijn.
David Icke http://www.heart4earth.nl/event/12-david-icke.htmlLezing - In co-creatie met Purity Events - David Icke, de man die ooit belachelijk werd gemaakt omdat hij zei dat een netwerk van elite families de wereld dicteren, gaf in december 20]]>David Wolfehttp://www.heart4earth.nl/event/10-david-wolfe.htmlLezing - David Wolfe wordt beschouwd als ‘s werelds top-autoriteit op het gebied van natuurlijke gezondheid, schoonheid, voeding, kruiden, raw food]]>Michael Beckwithhttp://www.heart4earth.nl/event/9-michael-beckwith.htmlInteractieve ontmoeting - In co-creatie met Heart Media - Michael Beckwith, beroemd auteur en spiritueel leraar, gaf in oktober 2011 een lezing in Nederland, 'The Answer Is You'.

Mic]]>
Heart4Earth dag 2011http://www.heart4earth.nl/event/7-heart4earth-dag-2011.htmlBijeenkomst en receptie - Zondag 25 september 2011 organiseerde Heart4Earth een gratis open middag in de vorm van een bijeenkomst en receptie. Deze middag was speciaa]]>David de Kockhttp://www.heart4earth.nl/event/5-david-de-kock.htmlKennismakingsavond - David de Kock, succesvol business en levenscoach, gaf in oktober 2011 een kennismakingsavond. Reis mee met het inspirende verhaal van deze j]]>