Zaterdag 11 en zondag 12 oktober - Prageet Harris - Stargate Training voor Therapeuten Level 2 - €400 excl diner, €429 incl dinerhttp://www.heart4earth.nl/event/97-zaterdag-11-en-zondag-12-oktober-prageet-harris.html - Deze training bestaat uit 3 dagdelen op zaterdag en 2 dagdelen op zondag. Op zaterdagavond geven Prageet en Julieanne een demonstratie in he]]>Vrijdag 10 oktober - Prageet Harris - Stargate Healing Workshop - €119 excl lunch, €139 incl lunchhttp://www.heart4earth.nl/event/95-vrijdag-10-oktober-prageet-harris-stargate-hea.htmlTransforming Difficult Times into Beautiful Understandings and Riding the Wave of Positive Change - Prageet: 
”I started out life as a teacher in London where I discovered Osho, which turned]]>
Woensdag 8 oktober - Prageet Harris - Stargate Healingavond - €25http://www.heart4earth.nl/event/94-woensdag-8-oktober-prageet-harris-stargate-hea.htmlDe Stargate veroorzaakt grote veranderingen in je leven! - Dit is een unieke kans om kennis te maken met de Stargate. De Stargate is een inter-dimensionale doorgang. Het is een geome]]>James Redfieldhttp://www.heart4earth.nl/event/40-james-redfield.htmlLezing en Workshop - In Co-creatie met Purity Events - James Redfield groeide op in Alabama en was van jongs af aan geïnteresseerd in spirituele ontwikkeling. Hij is auteur van o.a. De Celestijn]]>Ulf Kettenburghttp://www.heart4earth.nl/event/31-ulf-kettenburg.htmlLezing - Ulf Kettenburg is tandarts in Duitsland en zal in 2012 actief een bijdrage leveren in Nederland op het gebied van gezondheid en welzijn.
David Icke http://www.heart4earth.nl/event/12-david-icke.htmlLezing - In co-creatie met Purity Events - David Icke, de man die ooit belachelijk werd gemaakt omdat hij zei dat een netwerk van elite families de wereld dicteren, gaf in december 20]]>David Wolfehttp://www.heart4earth.nl/event/10-david-wolfe.htmlLezing - David Wolfe wordt beschouwd als ‘s werelds top-autoriteit op het gebied van natuurlijke gezondheid, schoonheid, voeding, kruiden, raw food]]>Michael Beckwithhttp://www.heart4earth.nl/event/9-michael-beckwith.htmlInteractieve ontmoeting - In co-creatie met Heart Media - Michael Beckwith, beroemd auteur en spiritueel leraar, gaf in oktober 2011 een lezing in Nederland, 'The Answer Is You'.

Mic]]>
Heart4Earth dag 2011http://www.heart4earth.nl/event/7-heart4earth-dag-2011.htmlBijeenkomst en receptie - Zondag 25 september 2011 organiseerde Heart4Earth een gratis open middag in de vorm van een bijeenkomst en receptie. Deze middag was speciaa]]>David de Kockhttp://www.heart4earth.nl/event/5-david-de-kock.htmlKennismakingsavond - David de Kock, succesvol business en levenscoach, gaf in oktober 2011 een kennismakingsavond. Reis mee met het inspirende verhaal van deze j]]>