Zaterdag 29 november - The Power of the Heart - Filmvertoning LIVESTREAMhttp://www.heart4earth.nl/event/102-zaterdag-29-november-the-power-of-the-heart-fi.htmlLaat je hart je gids zijn - Baptist de Pape - Zaterdag 29 november vindt er een internationaal Heart Event plaats in de Laurenskerk te Rotterdam met als parel de filmvertoning va]]>Zaterdag 29 november - The Power of the Heart - Filmvertoninghttp://www.heart4earth.nl/event/99-zaterdag-29-november-the-power-of-the-heart-fi.htmlLaat je hart je gids zijn - Baptist de Pape - Zaterdag 29 november vindt er een internationaal Heart Event plaats in de Laurenskerk te Rotterdam met als parel de filmvertoning va]]>James Redfieldhttp://www.heart4earth.nl/event/40-james-redfield.htmlLezing en Workshop - In Co-creatie met Purity Events - James Redfield groeide op in Alabama en was van jongs af aan geïnteresseerd in spirituele ontwikkeling. Hij is auteur van o.a. De Celestijn]]>Ulf Kettenburghttp://www.heart4earth.nl/event/31-ulf-kettenburg.htmlLezing - Ulf Kettenburg is tandarts in Duitsland en zal in 2012 actief een bijdrage leveren in Nederland op het gebied van gezondheid en welzijn.
David Icke http://www.heart4earth.nl/event/12-david-icke.htmlLezing - In co-creatie met Purity Events - David Icke, de man die ooit belachelijk werd gemaakt omdat hij zei dat een netwerk van elite families de wereld dicteren, gaf in december 20]]>David Wolfehttp://www.heart4earth.nl/event/10-david-wolfe.htmlLezing - David Wolfe wordt beschouwd als ‘s werelds top-autoriteit op het gebied van natuurlijke gezondheid, schoonheid, voeding, kruiden, raw food]]>Michael Beckwithhttp://www.heart4earth.nl/event/9-michael-beckwith.htmlInteractieve ontmoeting - In co-creatie met Heart Media - Michael Beckwith, beroemd auteur en spiritueel leraar, gaf in oktober 2011 een lezing in Nederland, 'The Answer Is You'.

Mic]]>
Heart4Earth dag 2011http://www.heart4earth.nl/event/7-heart4earth-dag-2011.htmlBijeenkomst en receptie - Zondag 25 september 2011 organiseerde Heart4Earth een gratis open middag in de vorm van een bijeenkomst en receptie. Deze middag was speciaa]]>David de Kockhttp://www.heart4earth.nl/event/5-david-de-kock.htmlKennismakingsavond - David de Kock, succesvol business en levenscoach, gaf in oktober 2011 een kennismakingsavond. Reis mee met het inspirende verhaal van deze j]]>