nlnl

Cliënt info

Heart4Earth erkent kinderen in zelfvertrouwen, kracht en liefde. Wij willen kinderen op een natuurlijke manier helpen in verbinding te blijven of te komen met zichzelf en hun innerlijke kracht. Heart4Earth wil kinderen stimuleren om hun wijsheid door te geven zonder dat wij daar als volwassenen met ons hoofd tussen zitten. Heart4Earth creëert mogelijkheden om ook jouw kind deze handreiking te geven.

Happy kids
Elk kind is toegerust voor zijn eigen ontwikkeling en heeft een scheppend vermogen. Maar om het potentieel van hem of haar tot bloei te laten komen vraagt wel om uitdaging en ondersteuning. Hiervoor is een relatie nodig met iemand die er in vertrouwen is, kan verbinden en de talenten van het kind kan helpen oproepen.

Vergroting potentieel
Heart4Earth werkt aan een overzicht van professionele ondersteuners die zich herkennen in het gedachtegoed van Heart4Earth. Onze professionals stimuleren de kwaliteit en het talent van kinderen. Maar hoe pak je het zelf als ouder aan? Ook ouders en andere opvoeders kunnen onderweg wel eens een steuntje in de rug gebruiken. Daarom richt Heart4Earth zich op kinderen en ouders. We maken onderscheid in vier categorieën:

- Opvoeding
- Gezondheid
- Natuur
- Onderwijs


Heart4Earth biedt cursussen en lezingen aan voor bewuste ouders en opvoeders. Samen maken we goede keuzes voor de kinderen van de toekomst.

Meer Info?
Wil je meer informatie of heb je een vraag of opmerking voor Heart4Earth? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden nieuwsbrief

Nederlands     English

Aanmelden als professional

klik hier

× Heart4Earth maakt gebruik van cookies. Om meer over onze algemene voorwaarden te lezen klik hier.