nlnl

Therapeuten

Terug naar overzicht
Tineke Kleine Deters

Tineke Kleine Deters - Natuurgeneeskunde, Fytotherapie, Healing Arts

Persoonlijke omschrijving
Mijn ´wake-up-call´ kwam in de vorm van ziekte en hiermee begon een reis van bewustwording en heelwording. Naast het vergaren van kennis over het lichaam en de samenhang tussen lichaam en geest, was het belangrijkste inzicht wel dat liefde kunnen voelen voor alle aspecten in mij zelf het allerbelangrijkste medicijn is. Zo simpel, en toch zo moeilijk voor ons als mens.

Mijn spirituele ontwikkeling nam een vlucht, en het werd me duidelijk dat – voor zover je over ´vorm´ kunt spreken – het Licht, als zijnde onvoorwaardelijke liefde, mijn ´vorm´ is. Dit bracht en brengt mij tot op de dag van vandaag een diepere verbinding met- en een meer en meer worden - wie ik in wezen ben. Een weg van het hart, een pad van Licht en Liefde dat ik in mijn dagelijkse leven van mens-zijn met vertrouwen bewandel.

Meer en meer word ik me bewust van het belang van het openen van ons hart en onze verbinding met de aarde. Dat wij leren om vanuit een bewustzijn van eenheid en door de ogen van liefde naar onszelf, naar elkaar en naar de aarde te kijken. Maar het begint bij onszelf. Als we in onszelf de eenheid van donker en licht kunnen ervaren dan kunnen we dat ook in de buitenwereld gaan zien. Er is zoveel liefde om ons heen en in ons.

Passies
Als richtingwijzer fungeren voor hen die het bewustzijn van het Licht dat ze zijn even kwijt zijn.
Zon-Natuur


Lees verder

www.praktijknatuurlijkbewust.nl

Aantal keer bezocht: 2149 Door deze professional teruggebeld worden?
bel mij terug

Bel mij terug


Vul de anti-spam code in: Security
Versturen
Vorige Professional Volgende Professional

Aanmelden als professional

klik hier

× Heart4Earth maakt gebruik van cookies. Om meer over onze algemene voorwaarden te lezen klik hier.