nlnl

Methodieken

Aanmelden nieuwsbrief

Biophotonen TherapieBiophotonen Therapie

Biophotonen Therapie

De Biophotonen Therapie houdt een brede en diepgaande benadering van de cliënt in. Er wordt bekeken hoe de energiehuishouding van het lichaam is en hoe die samenhangt met het klachtenpatroon. Daar alles energie is in deze wereld en de mens ook, werkt de Biophotonen therapeut met de eigen energie van de mens. De mens is in de basis steeds zelf in staat om zich te herstellen, en de therapeut helpt daarbij door zogeheten blokkades, in de doorstroming van de eigen energie, op te sporen en weg te nemen. 


Het pad van bewustwording is van groot belang. Alle organen zijn zowel fysiek als energetisch altijd aan het werk. Het is van groot belang om het immuunsysteem weer optimaal te laten werken. De Biophotonen therapeut richt zich met name op het versterken van het immuunsysteem. Samen met een verder groeiend bewustzijn krijgt gezondheid een beduidend betere kans.


Gezondheid en ziekte
Ons lichaam heeft een intern “signaaloverdracht” systeem naar alle cellen van ons lichaam. Deze signaaloverdracht wordt door lichtimpulsen, de Biophotonen, bewerkstelligd. Bio-photonen zijn zwakke lichtemissies vanuit de cellen; specifieker gesteld: vanuit het DNA. Het fenomeen Biophotonen is wetenschappelijk bewezen in de jaren ’70 van de vorige eeuw, door Dr. Frits Albert Popp, Duits bio-physicus.

Vanuit iedere cel van ons lichaam wordt de emissie naar andere cellen overgebracht. Op deze wijze worden door deze Biophotonen alle biochemische processen in ons lichaam geactiveerd, aangestuurd en gecontroleerd. De meeste lichtemissies in het lichaam zijn harmonisch van aard. Dit betekent dat de gezondheid van de betrokken mens goed is.

Ziekte kan ontstaan wanneer deze vorm van lichtoverdracht minder goed functioneert. De lichtemissie is dan diffuus van aard. De biochemische processen worden dan niet juist aangestuurd. Ons immuunsysteem laat het dan (gedeeltelijk) afweten en neemt dan in corrigerende werking af, en daarmee ontstaat er ruimte voor allerlei lichamelijke klachten en ziekten.

Achtergrond ‘Energetische-Geneeskunst’
Het uitgangspunt van de behandelingsmethode met het Biophotonen–instrument, genaamd Chiren of Starlight, is dat klachten en ziekten hun oorsprong vinden in de verstoring van dit Biophotonen veld en daarmee het lichaam in onbalans brengt. De energetische behandeling werkt direct op dit Biophotonen veld in en vormt daarmee een (relatief) nieuwe aanpak in de verbetering van uw lichamelijke conditie. Na de behandeling wordt uw immuunsysteem weer optimaal in staat gesteld aan het werk te gaan om de fysieke problemen zelfstandig aan te pakken. Gedurende het leven is het lichaam voortdurend bezig om zichzelf te herstellen, het lichaam is zijn eigen dokter.

Binnen de Biophotonen Therapie wordt naar de gehele mens gekeken met al zijn beïnvloedende aspecten. De behandeling richt zich op het vinden van de achterliggende oorzaken van de klachten. Het proces kun je vergelijken met het pellen van een ui. Voordat je tot de kern kan komen, kom je eerst een aantal lagen tegen die moeten worden “gepeld” om te kunnen ‘zien’ wat zich daaronder bevindt. 

 

Bekijk hier onze video om een duidelijk beeld te krijgen van hoe een behandeling in de praktijk gaat.

Nederlands     English
× Heart4Earth maakt gebruik van cookies. Om meer over onze algemene voorwaarden te lezen klik hier.