nlnl

Cliënt info

Als het om gezondheid gaat, zijn we kwetsbaar. Gezondheid is een staat van welzijn die zich laat zien en voelen op alle niveaus; lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Bewustzijn, bewust in het leven staan en bewust met je gezondheid omgaan zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Balans vormt de basis voor een vitaal leven.
Met de Health afdeling wil Heart4Earth mensen kennis laten maken met een nieuwe zelfzorgstandaard. Vitaliteit is het resultaat van aandachtig voor jezelf en anderen zorgen, respectvol met het leven omgaan en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen weg.

Zelfbewust leven
Door bewust met ons lichaam om te gaan zullen we de signalen sneller herkennen die aangeven wat het lichaam nodig heeft om balans te houden of krijgen. Dat kan zijn een gezondere leefwijze, gezonde voeding en ook gezonde gedachten en emoties die de ruimte krijgen.

Holistische benadering
Heart4Earth is er voor mensen met de meest uiteenlopende levensthema's en klachten. Juist ook in moeilijke tijden willen we gemakkelijk in contact komen met de beste behandelaars en de meest geschikte behandelmethodes. Heart4Earth kijkt met je mee naar wat er wél mogelijk is. Heart4Earth werkt aan een overzicht van professionals die zich herkennen in het gedachtegoed van Heart4Earth. Indien nodig bieden wij ondersteunend advies over de meest geschikte behandeling. Heart4Earth onderscheidt drie categorieën van geneeswijzen en methoden:

- Reguliere geneeswijzen
- Oosterse geneeswijzen
- Complementaire behandelvormen (alternatieve geneeswijzen)

Meer Info?
Wil je meer informatie of heb je een vraag of opmerking voor Heart4Earth? Neem dan contact met ons op.
Jolanda Vuyk, oprichtster van Heart4Earth heeft een zoektocht van tien jaar naar gezondheid achter de rug. Lees haar verhaal hier.

Aanmelden nieuwsbrief

Nederlands     English

Aanmelden als professional

klik hier

Professional spotlight

Jolanda Vuyk
× Heart4Earth maakt gebruik van cookies. Om meer over onze algemene voorwaarden te lezen klik hier.