nlnl

Heart4Earth

Welkom op de website van Heart4Earth. Heart4Earth is een evenementen organisatie voor mensen die in verbinding willen leven met de natuur, zichzelf en de ander en daarmee anderen willen inspireren. Wij richten ons op iedereen die betekenisvol en vanuit intuïtie wil leven. Heart4Earth is de vertaling van mijn diepe wens om de aarde en de natuur te beschermen en te omarmen.

Jolanda Vuyk, creatorEvents

 • Health

  DNA onderzoek - Korting via Heart4Earth

  Uniek in Nederland: Een persoonlijk lifestyle plan gebaseerd op jouw DNA en de laatste wetenschappelijke inzichten.

  Door middel van de nieuwste technologieën en wetenschappelijke inzichten kunnen we jouw DNA profiel analyseren. De uitslag van jouw onderzoek ontvangt je in de vorm van een prachtig naslagwerk met meer dan 100 pagina’s aan persoonlijke inzichten en adviezen.
  Het ontrafelen van het DNA duurde tot voorkort zo lang dat dit soort DNA onderzoeken onbereikbaar waren. Met de komst van innovatieve apparatuur wordt hier verandering in gebracht.

  De Nutri-Gene DNA analyse is een persoonlijke genetische onderzoek dat je helpt jouw lifestyle te verbeteren. Door middel van de nieuwste technologieën en wetenschappelijke inzichten kunnen we jouw DNA profiel analyseren en je adviezen geven over:
  - Jouw ideale voedingsgewoonten
  - De werking van jouw stofwisseling
  - Welke vitamine en mineralen je lichaam nodig heeft
  - Welke soort sporten het beste bij je passen
  - Jouw reactie op koolhydraten, vetten, cafeïne, alcohol en nog veel meer.

  Iedereen heeft een unieke genetische code en daar horen unieke voedingsadviezen bij. Daarom is een persoonlijk genetisch voedingsplan 2 tot 3 keer effectiever dan een standaard dieet. Iedere analyse combineert informatie over jouw genen met persoonlijk advies, uiteraard met relevante wetenschappelijke achtergrond.

  Korting
  Via Heart4Earth ontvang je een korting van 5% op de producten van Mijnlabtest. Vul hiervoor de code 'Heart4Earth' in bij 'Waardebon code' wanneer je een aankoop doet. Bezoek de website van Mijnlabtest voor meer informatie over de producten.

  Lees verder >
 • Bewustzijn

  Meditatief concert en lezing - Jan Vayne en Johan Noorloos - zaterdag 27 augustus 2016 - €39

  Midden in hartje Amsterdam, vlakbij een goede parkeergarage en een station, had ik een afspraak bij De Nieuwe Yogaschool.
  Als je er binnenkomt, valt de drukte van de stad helemaal weg. Eigenlijk begint het gevoel van Yoga dan al. En wat leuk dat zoveel mensen Johan Noorloos kennen van zijn columns in Yoga Magazine. Ik kijk er naar uit twee hele sympathieke mannen te zien samenwerken. En ik hoop je te zien op zaterdag 27 augustus. Een mooie avond uit, je kunt er heerlijk eten en wat drinken. Na afloop Jan Vayne en Johan Noorloos persoonlijk ontmoeten.

  Jan Vayne - Virtuoos pianist
  Jan is een kunstenaar, artiest en een meester in het creëren van improvisaties. Hij laat ons tijdens zijn pianospel voelen wat aanraking middels tonen met ons doet. Zijn improvisaties komen voort uit een oneindige stroom die blokkades kan openen en de verbinding met onszelf en ons hart kan herstellen.

  Muziek raakt iets diepers dan we gewend zijn en dat met woorden nooit te bereiken is, omdat ons brein dat niet toelaat. De puurheid van zijn spel werkt transfomatief zodat het brein nieuwe verbindingen kan maken. Niet woorden maar muziektonen, niet afhankelijk van goeroes maar in vrijheid. Zelfbevrijding is zijn meesterschap.

  Jan speelde eerder bij de inauguratie van Bill Clinton in The White House en de Shakespeare Library in Washington en bij vele Unesco gala’s waar onder andere de Dalai Lama aanwezig was. Hij heeft samengewerkt met Brian May van Queen en David Gilmour van Pink Floyd. Met Armin van Buuren speelde hij bij Sensation White en maakte een compositie van het album 'classical trancelations'.

  Johan Noorloos - Yoga teacher
  Johan Noorloos is geboren in 1972 in Harlingen. Na een studie economie in Groningen en een opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Kampen vertrok hij op zijn 27e naar Amsterdam, waar hij zijn eerste yogales volgde.

  Inmiddels is hij een bekende Nederlander, geeft lezingen, richtte De Nieuwe Yogaschool op en geeft Happinez Yoga uit. Hij liet zich inspireren door grote inspirators, filosofieën en religies. Hierdoor voelde hij zich gedreven om op zoek te gaan naar de essentie, de gemene deler van al het moois dat hij tegenkwam.

  Johan deelt in deze lezing zijn ervaringen met ons en nodigt je uit met hem op ontdekking te gaan. Hoe leef jij je mooiste leven? Welke vragen ontmoet jij op jouw pad naar inzicht? Welke delen van jezelf kom je tegen die je liever verborgen houdt? Hoe zou het zijn om hier je licht op te schijnen, zodat jij voluit kunt leven? Om in je kracht te gaan staan, is moed nodig. Onze diepste angst is niet dat we ontoereikend zijn, maar juist dat wij ondenkbaar krachtig en licht zijn.

  Verbinden: ontmoet elkaar met een hapje en drankje
  Het is mogelijk om vooraf aan dit bijzondere evenement een lekker hapje en drankje in De Nieuwe Yogaschool te nuttigen. De school biedt heerlijk vegetarische mogelijkheden en, indien gewenst, ook een smakelijk glas wijn! Ontmoet elkaar in de gezellige huiskamer, Jan en Johan zullen uiteraard ook aanwezig zijn.

  Datum: Zaterdag 27 augustus 2016
  Tijd: 19.30 uur tot 22.00 uur
  Locatie: Laurierstraat 109, 1016 PL Amsterdam
  Prijs: €39
  Ticketverkoop: De Nieuwe Yogaschool (tickets voor dit event zijn niet te boeken bij Heart4Earth)
  OV en parkeren

  Lees verder >Foto's

Video'sAanmelden nieuwsbrief

Nederlands     English

Event Agenda

Stilte huisje

Te huur: romantisch guesthouse in het bos. Lees verder

DNA onderzoek

Uniek in Nederland: Persoonlijk voedingsplan Lees verder
× Heart4Earth maakt gebruik van cookies. Om meer over onze algemene voorwaarden te lezen klik hier.