nlnl

Event info

U kunt zich via deze site aanmelden voor een evenement naar keuze en direct betalen. U ontvangt vervolgens de tickets en de factuur per e-mail op het door u opgegeven adres.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op.

Heart4Earth organiseert en promoot evenementen voor nationale en internationale sprekers en trainers van wie het gedachtegoed de missie van Heart4Earth ondersteunt.

Heart4Earth biedt sprekers en trainers een groot publiek dat geïnteresseerd is in bewustwording en persoonlijke en professionele groei.

Wij organiseren evenementen die passen bij de aard van uw training, lezing of seminar. Omdat de persoonlijke thematiek die de evenementen dikwijls hebben vraagt om een eigen specifieke aanpak, werken wij met grote betrokkenheid en aandacht volgens de wensen en benadering van de trainer of spreker. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij de wensen en behoeftes en geven - gebaseerd op onze ervaring - gevraagd en ongevraagd advies. Vervolgens doen wij u een vrijblijvend voorstel.

Op hoofdlijnen bieden wij de volgende diensten:

Ticket marketing en sales via Heart4Earth
De ticket marketing en sales van Heart4Earth is een unieke dienstverlening die alle organisatie en handling rondom ticketverkoop voor een evenement of een training/seminar uit handen neemt. Uniek aan dit concept is dat wij de volledige marketing en sales verzorgen tegen betaling van een klein percentage van de verkoopprijs per ticket. U betaalt dus enkel per daadwerkelijk verkocht ticket.

Basic organisatie
Wij kunnen de randvoorwaarden voor uw seminars, lezingen, trainingen of workshops organiseren. De basic organisatie is inclusief locatie en zonder persoonlijke begeleiding.

Full service organisatie
Wij kunnen de volledige organisatie van uw seminars, lezingen, trainingen of workshops uit handen nemen, zodat u zich volledig kunt richten op de inhoudelijke voorbereiding van uw presentatie of training. De full service organisatie is inclusief locatie en begeleidend personeel ter plaatse.

Wanneer u meer informatie wilt over het organiseren van een evenement door Heart4Earth of heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op.

Sprekers

  • Heart4Earth
  • Heart4Earth
  • Heart4Earth
  • Heart4Earth
  • Heart4Earth
  • Heart4Earth
  • Heart4Earth
  • Heart4Earth
  • Heart4Earth

Heart4Earth

Event

Heart4Earth

Event

Heart4Earth

Event

Heart4Earth

Event

Heart4Earth

Event

Heart4Earth

Event

Heart4Earth

Event

Heart4Earth

Event

Heart4Earth

Event

Aanmelden nieuwsbrief

Nederlands     English
× Heart4Earth maakt gebruik van cookies. Om meer over onze algemene voorwaarden te lezen klik hier.