nlnl

Event

Events
1 2

Weekend 30 en 31 maart & 27 en 28 april 2013 - Monique Steenwijk - Weekend Workshops HorseSense HorseFriendship™ - €295Weekend 30 en 31 maart & 27 en 28 april 2013 - Monique Steenwijk - Weekend Workshops HorseSense HorseFriendship™ - €295Weekend 30 en 31 maart & 27 en 28 april 2013 - Monique Steenwijk - Weekend Workshops HorseSense HorseFriendship™ - €295
Bewustzijn

Weekend 30 en 31 maart & 27 en 28 april 2013 - Monique Steenwijk - Weekend Workshops HorseSense HorseFriendship™ - €295

HorseSense HorseFriendship™ is een benadering gebaseerd op de overtuiging dat het waardevol is om als mens meer “horse sense” te ontwikkelen. Deze benadering maakt je bewust van jouw kwaliteiten en talenten en zet je in beweging om je hart te volgen in het samenwerken met je paard.

Het gaat om de verbinding
Om met je paard in harmonie en partnerschap te kunnen communiceren, samenwerken en samen leren, moet er eerst een totale verbinding zijn.
Totaal: dus zowel mentaal, emotioneel als fysiek.
In deze workshop leer je de basisvaardigheden om paarden te motiveren met je samen te willen werken, zonder ze te domineren of te micro-managen. Via de vele bewustzijnsoefeningen ontwikkel je vaardigheden om niet alleen zelf kalm en gecentreerd te blijven in elke situatie met een paard dat zeer opgewonden of in paniek is, je leer ook het paard te kalmeren en centreren, je leert het om zijn aandacht te focussen op jou, je leert hoe je je grenzen via lichte, non-verbale aanwijzingen aangeeft bij het paard zodat het paard daar goed naar luistert. Je leert hoe je op elk moment lichaam en geest (van jezelf en het paard) in één lijn met elkaar kunt brengen, wat resulteert in integratie van zowel het logisch denken als intuïtie voor een optimale samenwerking.

Om de kwaliteit van deze workshops te waarborgen is er plaats voor maximaal 8 deelnemers.

Monique Steenwijk - HorseSense
Een leerervaring met een paard kan je bij uitstek helpen om meer bewust te worden van jouw innerlijke wijsheid en de non-verbale communicatie van anderen om je heen zodat je meer in flow en vrijheid kunt leven in interactie met je directe omgeving.

Monique van HorseSense heeft een aantal mogelijkheden ontwikkeld voor mensen die zich graag persoonlijk willen ontwikkelen, via het ervaringsgericht leren met paarden. Haar werkwijze is gebaseerd op zelfreflectie en het ontdekken van natuurlijke wetmatigheden, waarbij het paard fungeert als spiegel en leraar.

"In samenwerking met het Paard als Leraar, begeleid ik mensen naar een harmonieuze verbinding met zichzelf, in het moment, van waaruit vele mogelijkheden gecreëerd worden voor o.a. betere communicatie en relaties met anderen. Tevens leer ik mensen op een meer intuïtieve en natuurlijke manier met het paard om te gaan, te communiceren, waarbij persoonlijke ontwikkeling altijd de basis is".

Monique geeft ook individuele begeleiding samen met jouw eigen paard of 1 van haar paarden. Heb je vragen over de events of interesse in persoonlijke begeleiding door Monique, kijk dan op de website van HorseSense.


Laat een bericht achter op ons Prikbord

Schrijf je bericht

*
* *


Versturen
Woensdag 9 april - Prageet Harris - Stargate Healingavond - €29 (bij 2 tickets, 3e ticket gratis)

Woensdag 9 april - Prageet Harris - Stargate Healingavond - €29 (bij 2 tickets, 3e ticket gratis) Dit is een unieke kans om kennis te maken met de Stargate. De Stargate is een inter-dimensionale doorgang. Het is een geometrische vorm die diverse la

Lees verder >
Zaterdag 12 april - Prageet Harris - Stargate Healing Workshop - €139

Zaterdag 12 april - Prageet Harris - Stargate Healing Workshop - €139 Prageet: ”I started out life as a teacher in London where I discovered Osho, which turned my life around. Being in Osho’s presence was an

Lees verder >
Vrijdag 18 april - Prageet Harris - Stargate Workshop Open je eigen Channel Level 1 - €49

Vrijdag 18 april - Prageet Harris - Stargate Workshop Open je eigen Channel Level 1 - €49 Ervaar jezelf als channel. Verbaas jezelf hoe makkelijk het is contact te maken met jouw eigen gidsen.  Prageet en Julieanne zullen een eenvoudig

Lees verder >

Carpoolen

WIL JE CARPOOLEN?

Plaats onder elk event een oproep of kijk of je met iemand mee kan rijden!

× Heart4Earth maakt gebruik van cookies. Om meer over onze algemene voorwaarden te lezen klik hier.