nlnl

Event

Events
1 2

Zaterdag 16 maart 2013 - Monique Steenwijk - Introductiemiddag Ervaar de Verbinding! - €39 Zaterdag 16 maart 2013 - Monique Steenwijk - Introductiemiddag Ervaar de Verbinding! - €39 Zaterdag 16 maart 2013 - Monique Steenwijk - Introductiemiddag Ervaar de Verbinding! - €39
Bewustzijn

Zaterdag 16 maart 2013 - Monique Steenwijk - Introductiemiddag Ervaar de Verbinding! - €39

Monique Steenwijk is inspirerend coach en een 'paardenvriendin' in hart en nieren. Met haar achtergrond in persoonlijke ontwikkeling via diverse opleidingen en workshops, maar vooral door haar levenslange ervaring met paarden, haar opleiding in paarden coaching bij Kathy Pike en haar zelfontwikkelde HorseSense HorseFriendship™ benadering, kan zij zich als geen ander afstemmen op wat er nodig is in de relatie tussen mens en paard om tot eenheid, harmonie en vrijwillige samenwerking te komen.

In deze introductieworkshop zal Monique in samenwerking met haar Shire merrie Lady Ashley, je inspireren om de verbinding met je Ware Zelf te (her)vinden door je op unieke wijze kennis laten maken met jouw eigen 'horse sense'. Dat doen ze door gebruik te maken van een combinatie van diverse natuurlijke wetmatigheden, persoonlijke groei principes en de HorseSense HorseFriendship™ benadering. Een combinatie die leidt tot meer balans, geluk, innerlijke kracht en wijsheid in je leven.

Deze middag staat de diepe verbinding en heldere communicatie die Monique zelf heeft met haar paard centraal als inspiratiebron voor hoe de relatie tussen mens en paard kan leiden tot een betere verbinding met je Ware Zelf en je levensgeluk. Ze laat je tevens zien en zelf ervaren door middel van een paar praktische oefeningen hoe je vanuit hart verbinding kunt communiceren met het paard en hoe je de signalen van het paard kunt leren 'lezen' door gebruik te maken van intuïtie, intentie en lichaamsbewustzijn.

Geef je op voor deze unieke middag en ervaar de verbinding!
Monique & Ashley zien er al naar uit om jouw Ware Zelf te ontmoeten.

Om deze workshopmiddag te kunnen volgen, is het niet noodzakelijk om ervaring met paarden te hebben. Een 'open mind' en de wens om je persoonlijk te ontwikkelen in contact met het paard is het belangrijkst.

Om de kwaliteit van deze introductiemiddag te waarborgen is er plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Monique Steenwijk - HorseSense
Een leerervaring met een paard kan je bij uitstek helpen om meer bewust te worden van jouw innerlijke wijsheid en de non-verbale communicatie van anderen om je heen zodat je meer in flow en vrijheid kunt leven in interactie met je directe omgeving.

Monique van HorseSense heeft een aantal mogelijkheden ontwikkeld voor mensen die zich graag persoonlijk willen ontwikkelen, via het ervaringsgericht leren met paarden. Haar werkwijze is gebaseerd op zelfreflectie en het ontdekken van natuurlijke wetmatigheden, waarbij het paard fungeert als spiegel en leraar.

"In samenwerking met het Paard als Leraar, begeleid ik mensen naar een harmonieuze verbinding met zichzelf, in het moment, van waaruit vele mogelijkheden gecreëerd worden voor o.a. betere communicatie en relaties met anderen. Tevens leer ik mensen op een meer intuïtieve en natuurlijke manier met het paard om te gaan, te communiceren, waarbij persoonlijke ontwikkeling altijd de basis is".

Monique geeft ook individuele begeleiding samen met jouw eigen paard of 1 van haar paarden. Heb je vragen over de events of interesse in persoonlijke begeleiding door Monique, kijk dan op de website van HorseSense.


Laat een bericht achter op ons Prikbord

Schrijf je bericht

*
* *


Versturen
Woensdag 9 april - Prageet Harris - Stargate Healingavond - €29 (bij 2 tickets, 3e ticket gratis)

Woensdag 9 april - Prageet Harris - Stargate Healingavond - €29 (bij 2 tickets, 3e ticket gratis) Dit is een unieke kans om kennis te maken met de Stargate. De Stargate is een inter-dimensionale doorgang. Het is een geometrische vorm die diverse la

Lees verder >
Zaterdag 12 april - Prageet Harris - Stargate Healing Workshop - €139

Zaterdag 12 april - Prageet Harris - Stargate Healing Workshop - €139 Prageet: ”I started out life as a teacher in London where I discovered Osho, which turned my life around. Being in Osho’s presence was an

Lees verder >
Vrijdag 18 april - Prageet Harris - Stargate Workshop Open je eigen Channel Level 1 - €49

Vrijdag 18 april - Prageet Harris - Stargate Workshop Open je eigen Channel Level 1 - €49 Ervaar jezelf als channel. Verbaas jezelf hoe makkelijk het is contact te maken met jouw eigen gidsen.  Prageet en Julieanne zullen een eenvoudig

Lees verder >

Carpoolen

WIL JE CARPOOLEN?

Plaats onder elk event een oproep of kijk of je met iemand mee kan rijden!

× Heart4Earth maakt gebruik van cookies. Om meer over onze algemene voorwaarden te lezen klik hier.