nlnl

Event

Events

Zaterdag 7 oktober - Mis dit niet! - Wings to Fly - NIBIG-event -  vanaf €57 (met korting voor NIBIG-leden)Zaterdag 7 oktober - Mis dit niet! - Wings to Fly - NIBIG-event -  vanaf €57 (met korting voor NIBIG-leden)Zaterdag 7 oktober - Mis dit niet! - Wings to Fly - NIBIG-event -  vanaf €57 (met korting voor NIBIG-leden)Zaterdag 7 oktober - Mis dit niet! - Wings to Fly - NIBIG-event -  vanaf €57 (met korting voor NIBIG-leden)Zaterdag 7 oktober - Mis dit niet! - Wings to Fly - NIBIG-event -  vanaf €57 (met korting voor NIBIG-leden)Zaterdag 7 oktober - Mis dit niet! - Wings to Fly - NIBIG-event -  vanaf €57 (met korting voor NIBIG-leden)Zaterdag 7 oktober - Mis dit niet! - Wings to Fly - NIBIG-event -  vanaf €57 (met korting voor NIBIG-leden)Zaterdag 7 oktober - Mis dit niet! - Wings to Fly - NIBIG-event -  vanaf €57 (met korting voor NIBIG-leden)Zaterdag 7 oktober - Mis dit niet! - Wings to Fly - NIBIG-event -  vanaf €57 (met korting voor NIBIG-leden)
Algemeen

Zaterdag 7 oktober - Mis dit niet! - Wings to Fly - NIBIG-event - vanaf €57 (met korting voor NIBIG-leden)

Samen geven we de branche vleugels

Jij bent de spil in de complementaire keten! Besef je je dat wel? Kijk wat het NIBIG voor je kan doen.
Jolanda Vuyk van Heart4Earth vraagt jouw advies op de Therapeutendag.

Beste mensen,

Zaterdag 7 oktober maken we de aftrap om de complementaire branche de toekomst te geven die zij verdient. De druk op de branche is GENOEG geweest, het kantelpunt is bereikt. Alle signalen wijzen op een toenemende behoefte aan een preventieve leefstijl door de stijgende ziektekosten. We gaan de branche zichtbaar maken en ondersteunen met tal van activiteiten.
We gaan JOU als therapeut de komende jaren professioneel ondersteunen. Om dit goed te kunnen doen hebben we jullie mening nodig. We willen jullie wensen, gevoelens en ervaringen horen.

HOE gaan wij dit doen?
Sabine Uitslag, ex Tweede Kamer lid & Gezondheidswetenschapper, zal presenteren hoe de complementair branche de kansen kan pakken die er nu liggen. Hoe initiatieven kunnen leiden tot meer erkenning en toekomst voor de branche. Zij zal uitleggen waarom de overheid niet investeert in wetenschappelijk onderzoek voor de branche. En hoe we er op een andere manier voor kunnen zorgen dat de branche erkenning krijgt. Sabine zal met jullie het gesprek aangaan die middag. En wij hopen dat jullie je mening laten horen! 
In een TEDx opstelling zal zij diverse gasten 5 minuten een pitch laten doen, zoals het NIBIG, Soffos en Balens. 
Organisaties die jullie gaan ondersteunen.

Op dit moment sluiten sponsors aan bij dit landelijke intitiatief: Balens, Total Health, Instituut CAM, Sooner organisator Massage- ComplementairVakbeurs, Solidariteitsfonds Wkkgz, NMTN, Heart4Earth.

Na het middagprogramma is er een Meet & Greet. Een kans om mooie samenwerkingen aan te gaan en de sprekers te leren kennen. 

’s Avonds organiseert Heart4Earth op dezelfde lokatie een lezing met Professor Erik Scherder en pianist Jan Vayne, wat een waar feest belooft te worden.

Koop hier je tickets.

PETRA BERGER - Wings to Fly
Petra Berger presenteert op 7 oktober de therapeutendag! Op een unieke en melodieuze wijze zij zal ons verrassen. Petra is naast een vakvouw vooral een hele lieve vrouw die met haar stem vele harten opent.

Met drie octaven tot haar beschikking beweegt zij zich net zo makkelijk in het klassieke- en Keltische domein als in de popmuziek. Bij de keuze van haar repertoire laat zij zich vooral leiden door haar diepste gevoelens en dat maakt dat haar eigenheid en persoonlijkheid op zeer herkenbare wijze doorklinken in alles wat zij zingt. 

SABINE UITSLAG - Wings to Fly
Als Tweede Kamerlid was Drs. Sabine Uitslag vierenhalf jaar woordvoerder op diverse zorgdossiers en stond ze aan de wieg van diverse systeemveranderingen.

Sabine beschikt over een groot en relevant (politiek) netwerk. Ze koppelt de landelijke (politieke) ontwikkelingen aan lokale ontwikkelingen om van daaruit, op maat, samen met de opdrachtgever strategische lijnen voor de toekomst uit te zetten.
Als Gezondheidswetenschapper en ‘oud verpleegkundige’ weet ze als geen ander hoe de zorg ‘van binnenuit’ werkt.

Sabine is een bruisende vrouw. Zij weet mensen te verbinden en in hun kracht te zetten. Zaterdag 7 oktober zal zij vertellen over hoe de complementaire zorg zichtbaarder kan worden en hoe je kan professionaliseren. Sabine zal een vertaalslag maken hoe de branche het kantelpunt kan pakken en succesvoller dan ooit kan worden.

INGEBORG BOSCH - Wings to Fly
Drs. Ingeborg Bosch is in 1986 afgestudeerd in de sociale psychologie. Zij is bekend van tv en interviews en diverse boeken. Ingeborg heeft samen met Sabine een belangrijke rol op 7 oktober.

Ze ontwikkelde in 2000 een vernieuwende therapie: PRI – Past Reality Integration. Een therapie die niet alleen een brug slaat tussen oosterse en westerse concepten, maar die een fundamenteel andere kijk op emotionele problematiek voorstaat: ons probleem is niet wat we denken wat het is, ons probleem is ‘slechts’ een manier waarop ons bewustzijn ons afleidt van het werkelijke probleem, dat meestal diep in ons emotionele (onbewuste) brein verborgen ligt.

De PRI methode beschrijft een vijftal afweermechanismen die mensen gevangen houden in vaste patronen waardoor blokkades zichzelf niet opheffen. Ingeborg geeft op 7 oktober een inleiding van de vijf vormen van afweer en hoe je deze kan herkennen als behandelaar bij jezelf en bij je cliënt. Onder begeleiding van Jan Vayne zijn meditatieve spel zullen we stilstaan bij onze collectieve afweer (pijn, angst, woede) die wij als branche voelen om ons duidelijker te positioneren. Doel is onze collectieve afweer los te laten! En een nieuw begin te creëren naar een succesvolle toekomst als branche!

JAN VAYNE - Wings to Fly
Jan is een kunstenaar, artiest en een meester in het creëren van improvisaties. Hij laat ons tijdens zijn pianospel voelen wat aanraking middels tonen met ons doet tijdens en rondom de presentatie van Ingeborg Bosch.

Jan speelde eerder bij de inauguratie van Bill Clinton in The White House en de Shakespeare Library in Washington en bij vele Unesco gala’s. Hij heeft samengewerkt met Brian May van Queen en David Gilmour van Pink Floyd. Met Armin van Buuren speelde hij bij Sensation White en maakte een compositie van het album 'classical trancelations'.

MEET & GREET
Het is een bijzondere dag 7 oktober 2017 voor de complementaire branche. Een dag waarin jij en je collega’s betrokken zijn bij de vernieuwingen die eraan komen.

Het is van belang dat we als branche meer gaan netwerken en samenwerken. Na afloop er is gelegenheid om kennis te maken met een aantal sprekers en vragen te stellen onder het genot van een drankje en een hapje. 

ERIK SCHERDER - Singing in the Brain
Prof. Dr. Erik J.A. Scherder is hoogleraar Klinische Neuropsychologie en hoofd van de gelijknamige afdeling bij de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ook is hij hoogleraar Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit te Groningen.

Beide universiteiten kenden hem de onderwijsprijs toe, mede bepaald door studenten. Hij wordt beschreven als een bevlogen spreker, zijn onderzoek focust zich met name op de positieve effecten van beweging op het functioneren van ons brein. Erik Scherder verzorgde in april 2015 ook een reeks van 3 colleges op televisie tijdens DWDD University over het brein.

Dit avondprogramma is ter ontspanning en belooft een waar feest te worden, een lezing met Professor Erik Scherder en pianist Jan Vayne. Mis het niet! De vraag die Erik Scherder samen met Jan die avond heel graag wil beantwoorden is wat muziek teweeg kan brengen in de neuronale activiteit van de hersenen. Bijvoorbeeld muziek die je opwindt, is dat terug te zien in de hersenen? Zeker! En wat dacht je van meditatieve muziek.
Tickets avondprogramma

JAN VAYNE - Singing in the Brain
Jan is een kunstenaar, artiest en een meester in het creëren van improvisaties. Hij laat ons tijdens zijn pianospel voelen wat aanraking middels tonen met ons doet. Zijn improvisaties komen voort uit een oneindige stroom die blokkades kan openen en de verbinding met onszelf en ons hart kan herstellen.

Muziek raakt iets diepers dan we gewend zijn, iets dat met woorden nooit te bereiken is, omdat ons brein dat niet toelaat. De puurheid van zijn spel werkt transfomatief zodat het brein nieuwe verbindingen kan maken. Niet woorden maar muziektonen, niet afhankelijk van goeroes maar in vrijheid.

Jan speelde eerder bij de inauguratie van Bill Clinton in The White House en de Shakespeare Library in Washington en bij vele Unesco gala’s. Hij heeft onder anderen samengewerkt met Brian May van Queen en David Gilmour van Pink Floyd. Met Armin van Buuren componeerde hij Serenity, anthem van Sensation White welke ze ettelijke malen samen uitvoerden als openings-act van de gelijknamige festivals.
Tickets avondprogramma

PARKEREN EN OPENBAAR VERVOER
Parkeren kan dichtbij in Parkeergarage Figi. Vanaf hier is het ongeveer 600 meter lopen naar de Broedergemeente.
Het adres van Parkeergarage Figi is Jufferstraat 42-70, 3701 AG Zeist. De garage is alle dagen, 24 uur per dag open.

Met het openbaar vervoer reis je vanaf NS station Driebergen-Zeist met de bus in 10 tot 17 minuten naar de halte 'Het Rond/1e Dorpsstraat Zeist'.

De buslijnen 50, 51 en 56 komen langs deze halte.
Vanaf hier loop je in 3 minuten naar de Broedergemeente.

Aanbieding:
Wil je je voor 2018 registreren bij het NIBIG en je neemt deel aan de therapeutendag dan is je toegangskaart van 7 oktober een bewijs van reductie op de registratie.
Concreet: je betaalt in 2018 geen administratiekosten. Voorbeeld: je Wkkgz-registratie via het NIBIG kost € 17,50 plus eenmalig inschrijving van € 35,-.

Zaterdag 7 oktober - Mis dit niet! - Wings to Fly - NIBIG-event - vanaf €57 (met korting voor NIBIG-leden)

Samen geven we de branche vleugels

Voertaal: Nederlands

Ticket A - Wings to Fly en Meet & Greet

Locatie: Broedergemeente Zeist. Zusterplein 20, 3703 CB Zeist

Prijs: € 69,00
12.30 - 17.30, deur open 12.00

Ticket B - Wings to Fly en Meet & Greet en Singing in the Brain (incl. 15% korting Singing in the Brain - H4E)

Locatie: Broedergemeente Zeist. Zusterplein 20, 3703 CB Zeist

Prijs: € 102,00
12.30 - 17.30 en 19.30 - 21.00/21.30, deur open 12.00 en 19.00

Ticket C - Wings to Fly en Meet & Greet (incl. korting NIBIG-leden)

Locatie: Broedergemeente Zeist. Zusterplein 20, 3703 CB Zeist

Prijs: € 57,00
12.30 - 17.30, deur open 12.00

Ticket D - Wings to Fly en Meet & Greet en Singing in the Brain (incl. korting NIBIG-leden en 15% korting Singing in the Brain - H4E)

Locatie: Broedergemeente Zeist. Zusterplein 20, 3703 CB Zeist

Prijs: € 90,00
12.30 - 17.30 en 19.30 - 21.00/21.30, deur open 12.00 en 19.00
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
schrijf je hier in

Laat een bericht achter op ons Prikbord

Zoe Locatie: Beverwijk reageer 12 september 2017 Wat een inspirerende dag gaat dit worden. Ik heb er nu al zin in.

Margret Locatie: Ravenstein reageer 7 september 2017 Prachtig initiatief, zowel overdag als s'avonds. Bedankt hiervoor.

Simone Locatie: Delft reageer 2 september 2017 Mooi programma! Helaas kan ik niet komen

annemiek Locatie: alkmaar reageer 29 juni 2017 Wat een mooi initiatief. Ik ga het delen met collega therapeuten. Mijn wens is dat we ons werk veilig kunnen stellen in de toekomst ons beroep zorgeloos kunnen uitvoeren. Meer mensen bereiken. Ik hoop dat ik daar op deze dag ook meer over hoor! Tot 7 oktober!

Schrijf je bericht

*
* *


Versturen
Zaterdag 7 oktober - Singing in the Brain - €39 (Aanbieding: 2 tickets voor €66)

Zaterdag 7 oktober - Singing in the Brain - €39 (Aanbieding: 2 tickets voor €66) Dit avondprogramma is ter ontspanning, een lezing met Professor Erik Scherder en pianist Jan Vayne. Mis het niet!Jan speelt als geen ander, hij is een

Lees verder >

Carpoolen

WIL JE CARPOOLEN?

Plaats onder elk event een oproep of kijk of je met iemand mee kan rijden!

× Heart4Earth maakt gebruik van cookies. Om meer over onze algemene voorwaarden te lezen klik hier.