nlnl

Heart4Earth

Welkom op de website van Heart4Earth, platform voor vernieuwing en verbinding.

De aarde, de natuur en wij mensen ondergaan een transformatieproces. De mondiale crisis kunnen we zien als een geboorte naar de nieuwe tijd. Heart4Earth wil samen en in verbinding met anderen een brug slaan naar deze nieuwe tijd, waarin meer aandacht zal zijn voor zingeving en bewustzijn.
Wij richten ons op iedereen die bezield, betekenisvol en vanuit passie wil leven en op zoek is naar persoonlijke en professionele groei. Professionals die ondersteuning en inspiratie willen bieden en mensen die juist deze ondersteuning en verbinding zoeken, brengen wij samen.

Heart4Earth werkt in een nieuwe samenwerkingsvorm. Open, transparant en op basis van co-creëren, uitwisselen en delen. Via dit platform kunnen we (opnieuw) in contact komen met onszelf, elkaar en de aarde. Zo dragen we samen zorg voor de aarde en elkaar. Duurzaamheid door authenticiteit. Van Ik naar Wij.  

Jolanda Vuyk, creatorEvents

  • Events

    Heart4Earth organiseert evenementen met Nederlandse en internationale sprekers die bijdragen aan de missie van Heart4Earth.

    Onze missie is een zinvol, liefdevol en duurzaam leven als gast op de aarde te bevorderen door mensen via hun hart bij hun werkelijke passie, bezieling en levenstaak te brengen.

    Lees verder >Foto's

Video'sAanmelden nieuwsbrief

Nederlands     English

Event Agenda

× Heart4Earth maakt gebruik van cookies. Om meer over onze algemene voorwaarden te lezen klik hier.