nlnl
Conny Coppen
Gezondheids coaching de technieken voorbij

Conny Coppen

Auteur van o.a. De Tao van Gezondheid

Heart4Earth staat voor ongeveer alles waar ik voor werk en leef.
De grote omwenteling van nu gaat naar mijn gevoel in de kern hierover, dat de wereldse macht (de macht van wapens, geld, ego) gaat buigen voor de macht van de liefde. Er moet een brug gelegd worden tussen wetenschap en gevoel, tussen kennis en liefde, tussen kracht en kwetsbaarheid. En die brug leggen we zowel individueel in ons zelf als ook in de maatschappij.

Je kan niet iets veranderen wanneer je er niet eerst de verbinding mee aan gaat. En om ergens de verbinding mee aan te gaan moet je leren je er naar toe te wenden (en het dus niet te veroordelen). Dit laatste betekent veel. Ik schrijf er over en ondersteun mensen om de verbinding te herstellen met de eenzame, kwetsbare en gekwetste delen in hen. Vaak blijkt dat een leerweg in de Liefde te zijn en vind je er schatten van grote waarde.
Van kinds af aan ken ik het geluk van verbinding met mens, dier en natuur en ook de pijn om wat wij mensen met de aarde, de menselijkheid en de dieren gedaan hebben.

In mijn nieuwsitems schrijf ik, naast het bovengenoemde, over het belang van respect en waardering voor de aarde en het vrouwelijk oer principe van het leven; datgene wat ons draagt, voedt, steunt, onvoorwaardelijk liefheeft en omhult. Het heeft geen haast, presteert en produceert niet en is economisch oninteressant, maar als het niet geëerd wordt, gaat het leven kapot.

Conny Coppen

Aantal keer bezocht: 4231
× Heart4Earth maakt gebruik van cookies. Om meer over onze algemene voorwaarden te lezen klik hier.