nlnl
Capital Counselor
Aart van Wijk

Capital Counselor

Dichter en columnist

Ik schrijf gedichten en columns voor Heart4Earth. Mijn oude vakgebied was de financiële advisering van (zeer) vermogende families, ondernemers en topmanagers. Ik weet derhalve hoe de hazen lopen in de zakelijke en financiële wereld.

Sinds 2002 ben ik echter bezig om een brug te slaan tussen de huidige wereld, die niet in balans is, en de wereld die wél in balans is. Een weegschaal is pas in balans als er op beide schalen evenveel gewicht ligt. De huidige maatschappij is niet in balans omdat er teveel “ego” is en te weinig “hart”. Mijn kracht is dan ook gelegen in de transitie van het ego naar het hart die wij momenteel met zijn allen doormaken, zowel individueel als collectief.

Mijn talent is dat van de “evenwichtsbrenger”. Dat talent heb ik sinds 2002 neergezet in consultancy, interim-opdrachten, coaching, lezingen, gedichten en blogs. Ook heb ik diverse boeken geschreven over o.a. leiderschap, visie, het ego, geluk, innerlijke transformatie en de betere wereld.

Ik ben een verbinder, transformator, bruggenbouwer, evenwichtsbrenger en een speurder naar (geestelijke) balans. In al mijn uitingen laat ik de onvolkomenheden van het egobewustzijn en de zegeningen van het hartsbewustzijn zien. Al het bestaande in het “hier & nu” is voor mij een springplank naar de gewenste situatie in de toekomst.

Toen ik Jolanda Vuyk en de mensen om haar heen ontmoette, was ik direct enthousiast over hun missie en werkwijze. Eindelijk een club mensen die zich met elkaar, dienstbaar, gedreven en vanuit het hart inzet voor onze planeet en al diens bewoners. Vanuit het besef dat iedere transformatie begint bij innerlijke verandering en zich daarna in de buitenwereld manifesteert. Het draait om én geest én materie én om de wisselwerking tussen beiden. Alleen dan worden veranderingen succesvol.

Capital Counselor

Aantal keer bezocht: 4032
× Heart4Earth maakt gebruik van cookies. Om meer over onze algemene voorwaarden te lezen klik hier.