nlnl
Tineke Kleine Deters
NatuurlijkBewust

Tineke Kleine Deters

‘Herinner Je Ware Natuur’

Heart4Earth heeft een missie en visie naar mijn hart. De tijd van nu is een niet tegen te houden proces van transformatie naar eenheidsbewustzijn, waarvan jij en ik, de gehele mensheid en de aarde als levende planeet in een levend universum, deel uitmaken. Wij worden uitgedaagd keuzes van het hart te maken. We zien het in de wereld om ons heen, we zien het in ons persoonlijke leven. 

Ook ik word in mijn leven uitgedaagd om andere mogelijkheden te kiezen, mijn angsten te overstijgen en telkens op een diepere laag los te laten en in vertrouwen mijn hart te openen voor wie ik werkelijk BEN. Dit is het enige dat ik kan doen om een andere wereld, een nieuwe werkelijkheid te creëren.
Hart voor de aarde hebben heeft alles te maken met ‘hart voor je zelf’ hebben. De tijd is nú om onszelf eindelijk door ogen van liefde te bekijken. Alles in ons, wat niet resoneert met de hogere frequentie van liefde, wil nu worden losgelaten. Net zoals de planeet aarde zich langzamerhand wil ontdoen van alles wat niet meer functioneert. 

We ontmoeten, herinneren en inspireren elkaar, ieder zijn eigen unieke pad volgend. Een nieuwe energie, een nieuwe aarde, het is een pionieren en telkens weer loslaten van geleerde vormen en oude gewoontes. 

Mijn wens en intentie is dat de stukjes die ik op dit platform mag aanbieden, velen inspiratie, inzicht, (h)erkenning of bemoediging mogen geven en de herinnering mogen wakker maken aan ieders goddelijke vonk van Licht en Liefde.

NatuurlijkBewust

Aantal keer bezocht: 2626
× Heart4Earth maakt gebruik van cookies. Om meer over onze algemene voorwaarden te lezen klik hier.