nlnl

Heart4Earth

De missie van Heart4Earth is een zinvol, liefdevol en duurzaam leven als gast op de aarde te bevorderen door events aan te bieden die hier aan bijdragen.Events

 • Health

  DNA onderzoek - Korting via Heart4Earth

  Uniek in Nederland: Een persoonlijk lifestyle plan gebaseerd op jouw DNA en de laatste wetenschappelijke inzichten.

  Door middel van de nieuwste technologieën en wetenschappelijke inzichten kunnen we jouw DNA profiel analyseren. De uitslag van jouw onderzoek ontvangt je in de vorm van een prachtig naslagwerk met meer dan 100 pagina’s aan persoonlijke inzichten en adviezen.
  Het ontrafelen van het DNA duurde tot voorkort zo lang dat dit soort DNA onderzoeken onbereikbaar waren. Met de komst van innovatieve apparatuur wordt hier verandering in gebracht.

  De Nutri-Gene DNA analyse is een persoonlijke genetische onderzoek dat je helpt jouw lifestyle te verbeteren. Door middel van de nieuwste technologieën en wetenschappelijke inzichten kunnen we jouw DNA profiel analyseren en je adviezen geven over:
  - Jouw ideale voedingsgewoonten
  - De werking van jouw stofwisseling
  - Welke vitamine en mineralen je lichaam nodig heeft
  - Welke soort sporten het beste bij je passen
  - Jouw reactie op koolhydraten, vetten, cafeïne, alcohol en nog veel meer.

  Iedereen heeft een unieke genetische code en daar horen unieke voedingsadviezen bij. Daarom is een persoonlijk genetisch voedingsplan 2 tot 3 keer effectiever dan een standaard dieet. Iedere analyse combineert informatie over jouw genen met persoonlijk advies, uiteraard met relevante wetenschappelijke achtergrond.

  Korting
  Via Heart4Earth ontvang je een korting van 5% op de producten van Mijnlabtest. Vul hiervoor de code 'Heart4Earth' in bij 'Waardebon code' wanneer je een aankoop doet. Bezoek de website van Mijnlabtest voor meer informatie over de producten.

  Lees verder >Foto's

Video'sAanmelden nieuwsbrief

Nederlands     English

Event Agenda

Stilte huisje

Te huur: romantisch guesthouse in het bos. Lees verder

DNA onderzoek

Uniek in Nederland: Persoonlijk voedingsplan Lees verder
× Heart4Earth maakt gebruik van cookies. Om meer over onze algemene voorwaarden te lezen klik hier.