nlnl

Heart4Earth

Welkom op de website van Heart4Earth. Heart4Earth is een evenementen organisatie voor mensen die in verbinding willen leven met de natuur, zichzelf en de ander en daarmee anderen willen inspireren. Wij richten ons op iedereen die betekenisvol en vanuit intuïtie wil leven. Heart4Earth is de vertaling van mijn diepe wens om de aarde en de natuur te beschermen en te omarmen.

Jolanda Vuyk, creatorEvents

 • UITVERKOCHT Zaterdag 7 oktober - Singing in the Brain - €39 (Aanbieding: 2 tickets voor €66)

  Dit avondprogramma is ter ontspanning, een lezing met Professor Erik Scherder en pianist Jan Vayne. Mis het niet!

  Jan speelt als geen ander, hij is een virtuoos, wiens spel geen grenzen kent, alle genres, indrukwekkende improvisaties, en alles met overgave en heel veel plezier! De vraag die Erik Scherder samen met Jan die avond heel graag wil beantwoorden is wat muziek teweeg kan brengen in de neuronale activiteit van de hersenen. Bijvoorbeeld muziek die je opwindt, is dat terug te zien in de hersenen? Zeker! En wat dacht je van meditatieve muziek.
  Mindfulness, iedereen spreekt erover. Jan kan dat op de piano, prachtig, maar wat gebeurt er in de hersenen bij meditatie, we laten het je zien. Spannend! Wist je dat er ook mensen zijn die niet van muziek houden? Zelfs daarover zijn studies… en zingen, doet dat ook iets in de hersenen? Nou echt wel, zingen activeert hele grote netwerken, zingen straalt kracht uit en saamhorigheid. We gaan het erover hebben en ik beloof je, dat wordt héél spannend samen met Jan! Met deze en andere verrassingen hopen we samen met jou een fijne avond te beleven.

  PROFESSOR SCHERDER
  Prof. Dr. Erik J.A. Scherder is hoogleraar Klinische Neuropsychologie en hoofd van de gelijknamige afdeling bij de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ook is hij hoogleraar Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit te Groningen.

  Beide universiteiten kenden hem de onderwijsprijs toe, mede bepaald door studenten. Hij wordt beschreven als een bevlogen spreker, zijn onderzoek focust zich met name op de positieve effecten van beweging op het functioneren van ons brein. Erik Scherder verzorgde in april 2015 ook een reeks van 3 colleges op televisie tijdens DWDD University over het brein.

  PETRA BERGER
  7 oktober kan niet meer stuk, want de Nederlandse zangeres Petra Berger komt, naast Erik Scherder en Jan Vayne, je laten ervaren dat muziek en zang hetzelfde teweeg brengt in jouw brein als verliefdheid! Petra raakt het publiek met haar engelachtige, loepzuivere stem en wij zijn ontzettend blij dat wij deze fantastische zangeres op het laatste moment kunnen toevoegen aan deze bijzondere wetenschappelijke muziekervaring.

  JAN VAYNE
  Jan is een kunstenaar, artiest en een meester in het creëren van improvisaties. Hij laat ons tijdens zijn pianospel voelen wat aanraking middels tonen met ons doet. Zijn improvisaties komen voort uit een oneindige stroom die blokkades kan openen en de verbinding met onszelf en ons hart kan herstellen.

  Muziek raakt iets diepers dan we gewend zijn, iets dat met woorden nooit te bereiken is, omdat ons brein dat niet toelaat. De puurheid van zijn spel werkt transfomatief zodat het brein nieuwe verbindingen kan maken. Niet woorden maar muziektonen, niet afhankelijk van goeroes maar in vrijheid. Zelfbevrijding is zijn meesterschap.

  Jan speelde eerder bij de inauguratie van Bill Clinton in The White House en de Shakespeare Library in Washington en bij vele Unesco gala’s waar onder andere de Dalai Lama aanwezig was. Hij heeft onder anderen samengewerkt met Brian May van Queen en David Gilmour van Pink Floyd. Met Armin van Buuren componeerde hij Serenity, anthem van Sensation White welke ze ettelijke malen samen uitvoerden als openings-act van de gelijknamige festivals.

  EEN HEERLIJKE AVOND UIT EN VOORAF DINEREN
  We raden je Restaurant Hermitage graag aan. De Hermitage is onderdeel van Hotel Restaurant Oud London.
  De Hermitage is op loopafstand van zowel de Broedergemeente als parkeergarage Figi.  Bezoek de website voor menu en reserveren.

  PARKEREN EN OPENBAAR VERVOER
  Parkeren kan dichtbij in Parkeergarage Figi. Vanaf hier is het ongeveer 600 meter lopen naar de Broedergemeente.
  Het adres van Parkeergarage Figi is Jufferstraat 42-70, 3701 AG Zeist. De garage is alle dagen, 24 uur per dag open.

  Met het openbaar vervoer reis je vanaf NS station Driebergen-Zeist met de bus in 10 tot 17 minuten naar de halte 'Het Rond/1e Dorpsstraat Zeist'. 

  De buslijnen 50, 51 en 56 komen langs deze halte.
  Vanaf hier loop je in 3 minuten naar de Broedergemeente.

  Datum: 7 oktober
  Tijd: 19.30 - 21.00/21.30
  Locatie: Broedergemeente Zeist. Zusterplein 20, 3703 CB Zeist
  Prijs: €39

  Lees verder >Foto's

Video'sAanmelden nieuwsbrief

Nederlands     English

Event Agenda

Natuurhuisje

Romantisch weekend weg. Guesthouse in het bos. Lees verder
× Heart4Earth maakt gebruik van cookies. Om meer over onze algemene voorwaarden te lezen klik hier.